Invencibles

Invencibles és el concurs infantil de Ràdio – Televisió de Cardedeu i és molt especial! Tenim rialles, proves, jocs i premis per compartir. Si vens al programa i guanyes, pots visitar Catalunya en Miniatura!, i si no ho aconsegueixes, no et preocupis, també tens premi!

Hi ha unes proves increïbles, que a cada programa juguem a 4. Les vols saber?

Cançó Cançoneta

En aquesta prova haureu de treure tot el vostre talent musical si us voleu emportar els punts. Es posaran 10 parts de dues cançons i les haureu de continuar, i com sabem l’equip que respon? Doncs amb els polsadors, l’equip que el premi primer té dret a contestar i emportar-se els punts! Preparats? Doncs que comenci a sonar!

Assignatura

Ets un crack a l’escola? Demostra-ho en aquesta prova! Una sèrie de preguntes direm i les haureu de contestar. L’equip que apreti primer el seu polsador serà qui tingui dret a respondre, en cas que la resposta sigui incorrecta el torn passarà a l’altre equip. Mates, socials, llengua… Demostra-ho!

Circuit

Agafa una pilota, passa per les rodones, para a l’última i tira la pilota a la cistella. Teniu un 1 minut! Som-hi, 3, 2, 1… Vinga, Invencibles!

Escombraria

Fes una pilota de paper i llança-la a l’escombraria. Un membre del vostre equip (capità/na) triat pels vostres contrincants es posarà una escombraria al cap, i els altres hauran de fer boles de paper i encertar-les a l’escombraria, teniu un minut i mig! Teniu bona punteria? Més val que sí!

Repte dels ratolins

El Ratín i el Ratun estan farts de no poder concursar a l’Invencibles, per això la Lulu i en Verdu descansen en aquest moment i així presenten els ratolins! Farts de no concursar fan un repte als participants de l’Invencibles. Es tracta de la prova definitiva en la qual qui guanyi tindrà un alt percentatge d’emportar-se el primer premi!

Els protagonistes, si veniu a concursar, sereu vosaltres! I us acompanyaran dos ratolins entranyables… i més personatges! Els voleu conèixer?

Ratín

L’encanteri de Reis li ha fet prendre forma humana! És intel·ligent, li agrada ajudar, sobretot al seu equip. Té iniciativa i un mal geni moderat perquè està fart que en Ratun no el deixi en pau! S’estima el Ratun però a vegades es cansa de la seva actitud, però en el fons no es vol separar d’ell. Li encanten els macarrons de la seva mare i les explicacions científiques!

Ratun

Per fi el seu somni es fa realitat! Els Reis l’han convertit en un ratolí amb forma humana i ara pot participar a l’Invencibles! En Ratun li té molta enveja a en Ratin. Però perquè no es noti fa bromes amb simpatia. És cregut, s’està pentinant tot el dia i li agrada fer la guitza, però al seu equip sí que l’ajuda, perquè està convençut que el blau és el millor color. També sap com fer-ho per fer enfadar a la Lulu. Ai, amb en Ratun no es pot fer res!

Lulu

Està tipa dels problemes d’en Verdu. Tot i així, quan pot, l’ajuda! Li agraden molt els nens, ballar, presentar el programa i anar de compres. A vegades, és una mica desafiant respecte en Verdu i en Ratun perquè vol anar per feina. Li agrada dir les coses clares i li fan molta por les aranyes. Sempre s’intenta fer amiga de les noies…

Verdu

En Verdu sempre intenta ser graciós, li agrada cantar, ballar i explicar acudits! Té moltes ganes de saber què és el que se li dóna bé i programa rere programa ho busca. Li fan por els monstres i les pel·lícules de terror! És molt tendre i infantil. Sovint demana consell a la Lulu i té una manta i a l’hivern no és capaç de separar-se d’ella!

MagicMartini

Rialler, és el millor mag del programa, bé… Li ha sortit una competència, en Fran!, que sembla que acumula més experiència que ell. Però en MagicMartini continua amb el mateix esperit humorístic de sempre!

FrankdelaMagia

La competència de MagicMartini, en FrankdelaMagia! Li encanten els nens i sempre els fa participar a tots els seus jocs de màgia!

Criti

És la germana gran d’en Crat i l’intenta protegir! Té molta enveja cap als presentadors del programa i les rates. De fet, ella i el seu germà, en Crat volien encarregar-se de l’Invencibles! No li agraden els nens però té ambició per la fama. Això la fa actuar amb malícia però en realitat no és dolenta! És exagerada, sobreactua i li agrada amenaçar. Té molt fàstic als insectes i li agrada molt cantar i ballar!

Crat

Com a germà petit de la Criti que és, li toca estar amb ella! És bon nen però està influenciat per la seva germana gran. Li agrada evitar els conflictes i és pacífic. Pensa que és guapo i competeix amb en Verdu per veure qui és millor. No té personalitat pròpia i li fa por perdre la seva germana gran!

Ei! Vols venir a concursar a l'Invencibles?

Per venir a concursar, és molt fàcil, només cal que ompliu aquest formulari!
Si teniu un formulari de paper, envieu-lo a la següent direcció postal:

AV. Jaume Morató s/n,
Cardedeu, Barcelona, 08440

Si tens preguntes envia’ns un correu a:
[email protected]Participant 1:

----------

Participant 2:

----------

Participant 3: