OBJECTIU PAKI

El Talent show de les televisions locals per a joves de 13 a 20 anys

#OBJECTIUPAKI

Objectiu Paki és el primer concurs de talents en català per a joves 🎤

El projecte va néixer al 2020 de l’aliança entre el Casal de Joves La Paki i els col•laboradors de Televisió Cardedeu, amb el suport de desenes de comerços i entitats del municipi. Però després de dues edicions i de fer-se cada vegada més i més gran, Objectiu Paki és ara el concurs de talents musicals de totes les teles locals!

En aquest “talent show” 10 concursants seleccionats a través d’una fase de càsting, han de mostrar les seves capacitats musicals. A les diferents gales temàtiques proposades pel concurs, els concursants interpretaran diferents peces musicals per tal de mantenir la seva participació, que dependrà de la salvació del jurat i dels vots del públic.

A cada programa haurem d’acomiadar alguns d’ells, fins a conèixer el nom del guanyador/a a la gran final.

La persona guanyadora rebrà com a Premi l’enregistrament de tres singles en estudi de so professional designat per Crea Music, així com la difusió i promoció per part de Crea Music d’aquest primer single a través de Xarxes Socials, plataformes digitals i l’enviament a emissores de ràdio. A més tindrà l’opció d’actuar en un concert a l’escenari del Polvorí a la Festa Major 2023.

Veure les Bases de Participació

Segueix-nos a les xarxes

Recupera els programes a XALA.CAT

instagram-logo
tik-tok
twitter