Cardedeu Informatiu

El Cardedeu Informatiu va ser el primer programa de Televisió de Cardedeu. Amb més de 30 anys d’història, l’informatiu local ha sigut testimoni dels moments més importants del nostre municipi.
Cada setmana i amb emissió en directe, el Cardedeu Informatiu apropa als nostres espectadors l’actualitat política, cultural, social i esportiva de la vila.
Emissió: Dilluns i dijous de 21:30h a 22h
Re-emissió: La resta de dies a la mateia hora, i de Dl a Dv de 14:30h a 15h.

Objectiu Paki

Objectiu Paki és el primer concurs de talents de Televisió Cardedeu. El projecte neix de l’aliança entre el Casal de Joves La Paki i els col•laboradors de Televisió Cardedeu, i compta amb el suport de desenes de comerços i entitats del municipi. En aquest “talent show” 10 concursants seleccionats a través d’una fase de càsting, han de mostrar les seves capacitats musicals. A les diferents gales temàtiques proposades pel concurs, els concursants interpretaran diferents peces musicals per tal de mantenir la seva participació al concursconcurs, que dependrà de la salvació del jurat i dels vots del públic. A cada programa haurem d’acomiadar alguns d’ells, fins a conèixer el nom del guanyador/a a la gran final. El premi per qui ho aconsegueixi, consisteix en la gravació d’una maqueta i un concert a l’escenari del Polvorí a la Festa Major 2022.

1 minut amb

Voleu saber una mica més sobre les joves més PRO de Cardedeu? Aquest estiu descobreix el talent local de la mà del talent més jove de la tele

Coronavivents

Coronavivents neix de la voluntat de col·laboradors de RTVC que no s’han volgut quedar asseguts davant la crisi del coronavirus (i que també estan força avorrits, tot s’ha de dir) i han volgut ajudar a la gent a estar distreta a les seves cases. Un programa on els seus presentadors estan a quilòmetres de distància però que tot i així aconsegueixen portar seccions d’allò més diverses. Gràcies a la tecnologia de la videotrucada que es penja cada dos per tres comptem amb l’Ariadna Carreño, el David Auladell, el David Molina, la Júlia Domènech, en Mateu Camps, la Núria Lázaro, la Susanna Cabiscol, l’Aleix Cánovas, l’Àlex Alonso, Anna Girabent i en Yeray Toledano.

Un pis compartit, 4 personatges totalment diferents i extrems que hi conviuen. La necessitat de llogar una cinquena habitació perquè no arriben a cobrir totes les despeses  i un anunci al diari. A partir d’aquí, diferents convidats, personatges coneguts del panorama mediàtic català, travessaran la porta de “Roba Estesa”. Els convidats es trobaran les situacions més estrafolàries i allà els podrem conèixer gràcies a l’entorn esbojarrat d’aquest pis compartit. “Roba Estesa” proposa un nou format d’entrevistes, nascut de complementar un programa comú d’entrevistes amb un altre format conegut com la sitcom.

Món Petit

Món Petit és el programa que s’acosta a les escoles de Cardedeu per saber que opinen els més petits de temes que molts cops els relacionem amb els grans sense voler esocltar la opinió de la canalla. Amb aquest programa riure-ho amb la innocència dels menuts. Cada dijous, abans del Cardedeu Informatiu gaudireu d’un Món Petit, i cada dia a les 18:15 i 18:30 la re-emissió del programa.

Sonic Reducer

El programa més gamberro de Ràdio Cardedeu sobre Rock’n’Roll. Cada dos dissabtes podreu gaudir de la millor música amb un munt d’acudits i anècdotes d’aquest gènere musical.

Punt de Trobada

El ‘Punt de Trobada’ és un programa que dóna a conèixer els principals actes que se celebren a Cardedeu cada cap de setmana. L’espai, que s’emet cada dijous, rep la visita d’un convidat que ens parlarà sobre una d’aquestes activitats organitzades a la vila.

Jo vull ser

Algú ha pensat mai en participar d’alguna de les entitats de Cardedeu? No ho dubtis, tu pots ser el teixit associatiu, i nosaltres amb aquest programa us volem mostrar el que fan i com ho fan. I també, volem ser!

Batalletes

Programa sobre l’arxiu d’imatges històric de RTVCardedeu, la televisió més antiga de Catalunya i l’estat espanyol. Cada setmana treiem la pols a un trosset de la història dels darrers 40 anys de Cardedeu.

Va de cine

Us presentem “Va de Cine”, el nou programa de Televisió de Cardedeu que ens explica interessants anècdotes de la història del cinema. Un programa presentat per Aïda Jiménez, gravat íntegrament a la sala Esbarjo de Cardedeu.

Somtresitu

La música en català va tenir el seu espai a Ràdio Televisió Cardedeu. L’Anna, la Montse, la Berta i els colaboradors van apropar-nos tot el panorama musical català!