Cardedeu Informatiu

El Cardedeu Informatiu va ser el primer programa de Televisió de Cardedeu. Amb més de 30 anys d’història, l’informatiu local ha sigut testimoni dels moments més importants del nostre municipi.
Cada setmana i amb emissió en directe, el Cardedeu Informatiu apropa als nostres espectadors l’actualitat política, cultural, social i esportiva de la vila.
Emissió: Dilluns i dijous de 21:30h a 22h
Re-emissió: La resta de dies a la mateia hora, i de Dl a Dv de 14:30h a 15h.

Un pis compartit, 4 personatges totalment diferents i extrems que hi conviuen. La necessitat de llogar una cinquena habitació perquè no arriben a cobrir totes les despeses  i un anunci al diari. A partir d’aquí, diferents convidats, personatges coneguts del panorama mediàtic català, travessaran la porta de “Roba Estesa”. Els convidats es trobaran les situacions més estrafolàries i allà els podrem conèixer gràcies a l’entorn esbojarrat d’aquest pis compartit. “Roba Estesa” proposa un nou format d’entrevistes, nascut de complementar un programa comú d’entrevistes amb un altre format conegut com la sitcom.

Món Petit

Món Petit és el programa que s’acosta a les escoles de Cardedeu per saber que opinen els més petits de temes que molts cops els relacionem amb els grans sense voler esocltar la opinió de la canalla. Amb aquest programa riure-ho amb la innocència dels menuts. Cada dijous, abans del Cardedeu Informatiu gaudireu d’un Món Petit, i cada dia a les 18:15 i 18:30 la re-emissió del programa.

“Va de Cine” és un programa de Ràdio Televisió de Cardedeu basat en el cinema. Ens porta la programació setmanal de l’Esbarjo a més a més d’un munt d’anècdotes del món cinematogràfic. Es pot veure un nou “Va de Cine” cada setmana en el mateix cinema.

Viciats és un programa setmanal sobre noves tecnologies i videojocs portat per PCatalà (www.pcatala.com).
Un programa dinàmic i ple d’energia on comentem les notícies més destacades sobre noves tecnologies, videojocs, debats, enquestes, entrevistes, curiositats i molt més! Cada dilluns de 7 a 8 del vespre a Ràdio Cardedeu!

Invencibles és el concurs infantil de Ràdio – Televisió de Cardedeu i és molt especial! Tenim rialles, proves, jocs i premis per compartir. Si vens al programa i guanyes podràs visitar Catalunya en Miniatura i si no ho aconsegueixes, no et preocupis, també tindràs premi!

Punt de Trobada

El ‘Punt de Trobada’ és un programa que dóna a conèixer els principals actes que se celebren a Cardedeu cada cap de setmana. L’espai, que s’emet cada dijous, rep la visita d’un convidat que ens parlarà sobre una d’aquestes activitats organitzades a la vila.

Sonic Reducer

El programa més gamberro de Ràdio Cardedeu sobre Rock’n’Roll. Cada dos dissabtes podreu gaudir de la millor música amb un munt d’acudits i anècdotes d’aquest gènere musical.

Microtips

No entens de temes jurídics o fiscals? Gracies a Microtips, podràs tenir consells d’aquests temes des de casa teva. Diferents professionals dels sectors t’explicaran com evitar-te problemes i prevenir mals majors.

Batalletes

Programa sobre l’arxiu d’imatges històric de RTVCardedeu, la televisió més antiga de Catalunya i l’estat espanyol. Cada setmana treiem la pols a un trosset de la història dels darrers 40 anys de Cardedeu.

TOP40

Recull de les millors 40 cançons de la setmana en un format dinàmic i senzill. Coneix els temes musicals més nous de la ràdio i els que més ho “peten” a Ràdio Cardedeu.

Somtresitu

Al Somtresitu t’acostem la música que escoltes en la llengua que sents. Confiem en la qualitat, la quantitat i la varietat del panorama musical del nostre país i te’l fem descobrir amb salero.