[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”see-through-2″ color_override=”#24a3e2″ hover_text_color_override=”#ffffff” icon_family=”none” url=”https://rtvc.cat/robaestesa/capitols/” text=”Mira els capítols!” css_animation=”fadeInLeftBig”]

Podríem dir que és el “responsable” del pis. L’únic amb una feina estable i solvent, una persona amb criteri i molt treballador. El nostre pilot necessita tenir les coses en ordre i controlar la situació en tot moment, però sovint els seus companys el porten al límit. Té una paciència de sant, el màstil del pis. En el fons tots saben que és el més centrat del pis, i per això normalment li encarreguen que es faci càrrec d’entervistar els possibles inquil·lins.

Té tant d’alegre com de despistada, un somriure contagiós i el cap ple d’il·lusions. Viu obsessionada amb les sèries de televisió, de fet sovint confón la ficció amb la realitat, i és que en el fons li agradaria viure dins una pel·lícula de Hollywood. És una adicta a les xarxes socials, està al dia dels “influencers” del moment i de tot el salseo que es mou a les xarxes entre els famosos. Però que no us enganyi aquesta aparença de noia dolça, l’Ari té un caràcter decidit i s’imposa sobre la resta amb contundència quan veu que la casa es desmadra.

El gran de la casa, que no el responsable. Acabat de divorciar de la xicota de tota la vida, el nostre “madurtio” no s’acaba d’adaptar als nous temps, ni a les noves formes de socialitzar. L’esportista per excel·lència, i el “jeta” en majúscules. El seu passatemps preferit és buscar maneres per escaquejar-se de les tasques de la casa, i a la que pugui li encolomarà la feina a qui sigui. Xerraire i segur, però pelat: el divorci li ha sortit car al nostre Joan, i sempre va buscant professionas alternatives que el puguin treure de la seva eterna crisi.

La confusió, el nervi, les manies, la poca vergonya i les idees més esbojarrades es concentren en una sola persona: en Joan petit. És el jovenet de la casa, un set-ciències que ningú sap molt bé d’on treu la pasta per viure, però al que mai li falta de res. És la provocació, un nen descarat que diu les coses tal com li passen pel cap, sense péls a la llengua. Té la capacitat de desquiciar a la resta de companys amb certa facilitat, però es miri com es miri, és el mimat de la casa.